Bienvenido/a y gracias por visitar mi web, donde encontrarás información sobre mi formación y experiencia. 

recupera TU vida

Si te encuentras confundido, bloqueado, o con la sensación de estar perdiendo o de haber perdido las riendas de tu vida, pasar por un proceso terapéutico te ayudará a recuperar el control perdido y a ganar en calidad de vida. 

ContactO

Si estás leyendo ésto en estos momentos, es posible que necesites ayuda y el primer paso y el más atrevido, es pedirla.

Com TE PUEDO aYudar

Un psicólogo trabaja contigo de manera comprometida, para que puedas tirar adelante tu vida, más reforzado y más tu que nunca. 

Servicios

A veces podemos encontrarnos con situaciones que nos superan a nosotros mismos y que nos pueden llegar a bloquear. Es importante que pienses que en estos casos y escondida dentro de cada crisis vital, existe la posibilidad de un cambio, una evolución y una promesa de crecimiento personal. Los psicólogos muchas veces actuamos como guías, acompañándote para que seas tu el que consigas tirar hacia adelante, superar la situación y en definitiva, crecer como persona. 

QuÉ ME ESTÁ PASANDO? 

Los listados siempre acaban siendo cortos, así que si lo que estás viviendo no aparece aquí debajo, puedes enviarme un mensaje explicandome directamente lo que te pasa, y me pondré en contacto contigo lo más pronto posible. 

- depresión y baja autoestima.

- ansiedad, pánico y pensamientos obsesivos. 

- problemas de relación, conflictos familiares y de pareja (fin de relación, dependencia,...)

 

- temas de angustia.

- relación con la comida. 

- duelo y pérdida. 

- temas laborales.

...

Cursos i Tallers

Els següents tallers son pensants per a conèixer i prendre consciència de diferents aspectes de nosaltres mateixos com a éssers humans, utilitzant l’escriptura com a eina d’autoconeixement, i anant més enllà del diari personal, a través de tot un seguit d’exercicis escrits. 

shutterstock_156747605.jpg

Escriptura i emocions. 

En el transcurs d’aquest taller aprendrem a conèixer i gestionar les diferents emocions a través de la paraula escrita amb l’objectiu de millorar en l’autoconeixement. 

Escriptura i pensament.

En aquest taller aprendrem a ser conscients dels nostres pensaments i de com gestionar-los a través de l’escriptura amb l’objectiu d’aprofundir en l’autoconeixement.

Escriptura i relacions personals.

En aquest taller aprendrem a ser conscients dels nostres estils de relació, i de com podem gestionar-los a través de l’escriptura. 

magda-garcia-porta-psicologa-mataro.jpg

Sobre mi

M’interessen les persones i crec profundament en la capacitat humana per a actuar, sobreposar-se, créixer i millorar davant problemes personals o crisis vitals. 

Cadascun de nosaltres és únic i diferent, i a vegades els canvis o la seva absència poden arribar a ser dolorosos.

Jo puc acompanyar-te i guiar-te a través d’aquest camí, tot impulsant-te cap una nova situació, en la que et trobis millor i més a gust amb tu mateix.

Això és important perquè vull que realment tu siguis veritablement el protagonista dels teus canvis i que el que vols i desitges ho sentis profundament. 

Si vols saber més sobre mi, la trobaràs aquí.

-Llicenciada en Psicologia, especialitat sanitària [Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya: Col. Núm. 19.592].
- Llicenciada en Antropologia Social i Cultural. 
- Doctorat i DEA en Antropologia Mèdica.
- Màster en Musicoteràpia.
- Formadora Professional.
- Diplomatura de Magisteri amb l’especialitat d’Educació Musical.
- Àmplia experiència en l’aplicació del conte i la seva dramatització en contextos psicopedagògics.

Més sobre mi...

Soc PsicòlogaClínica i Antropòloga social i Cultural, amb un enfoc humanista integradori familiar sistèmic. A grans trets, l’enfoc sistèmic em permet analitzar la teva problemàtica o el que et preocupa no tan solstenint en compte la teva persona, si no també el teu entorn més proper, mentre que l’enfoc humanista té a veure amb una determinada manera de fer teràpia orientada a l’autorealització, desenvolupament i creixement personal de l’ésser humà. 

Teràpies

Pel que fa al model integrador i a l’hora de fer teràpia valoro especialment la Psicologia Narrativa, les Psicologies Estratègica i Cognitiva, així com el coaching, tendències que passo a descriure breument.

Psicologia Narrativa

La Psicologia Narrativa manté que com humans, interpretem i donem significat a la realitat que ens envolta en forma d'històries. Aquestes a través de la teràpia es van desxifrant i transformant en d’altres que ens sí ens permeten viure la vida amb més plenitud. L’Escriptura Terapèutica destaca d’entre els mitjans narratius com aquell que permet connectar-nos amb el més íntim de nosaltres de manera senzilla i eficient.

COACHING

El coaching és una disciplina en si mateixa, amb eines però que ens son molt interessants i útils per a millorar el benestari el desenvolupament de la persona en diferents àrees de la seva vida ja sigui a nivell personal o laboral. Mitjançant les mateixes, la persona sent el recolzament professional necessari per a construir una vida més feliç, exitosa o satisfactòria. 

psicologia estratègica

La Psicologia Estratègica és segons Nardone “l’art de resoldre complicats problemes humans mitjançant solucions aparentment senzilles” i ve a dir que el fet que el nostre patiment sigui persistent i complex no té perquè implicar que les solucions que prenguem hagin de ser llargues i complicades. La Psicologia Cognitiva té a veure en canvi, amb els processos mentals implicats en el nostre coneixement per veure de quina manera incideixen en la nostra manera de sentir i actuar.